GRUNDIG MP600 DRIVER DOWNLOAD

Daarom mag het product aan het einde van zijn levensduur niet via het normale huisvuil afgevoerd worden, maar moet bij een verzamelpunt voor de recycling van elektrische en elektronische toestellen afgegeven worden. Bijkomende opnames zijn dan alleen mogelijk als u de accu opnieuw oplaadt. Demping volume van de oortelefoons Mute. Anders kan de speler het tekstbestand niet herkennen. After downloading the file, save it in safe place for example in “My documents” or “Desktop” folder. De stroomcircuits van de speler en de computer kunnen ernstig worden beschadigd, als u de instructies onder Windows niet opvolgt. Zorg er absoluut voor dat het toestel tegen vocht druip- en spatwater , zonlicht en hitte beschermd wordt.

Uploader: Daikazahn
Date Added: 10 December 2015
File Size: 35.45 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 15291
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Voor de radio-modus moeten de oortelefoons als antenne aangesloten zijn. All information such as file size, preview picture, category manual, model and more, you can grunxig below.

Grundig MPaxx MP () –

Op het display zijn dan het nummer van de zenderplaats te zien. Hij wordt dan door de computer van stroom voorzien. Gebruik aan de computer: De speler schakelt dan automatisch uit.

Uw computer dient aan de volgende voorwaarden te voldoen: De stroomcircuits van de speler en de computer kunnen ernstig worden beschadigd, als u de instructies onder Windows niet opvolgt. De betreffende modus hangt af van de versie van de Windows Media Player en van het besturingssysteem van de pc.

  DELL INSPIRON N4050 GRAPHIC CARD DRIVER DOWNLOAD

In de gebruikswijze FM-radio dienen de oortelefoons als antenne. Veiligheid Dit toestel is bestemd voor de weergave van muziek- en spraakbestanden en dient als verwisselbare schijf. Zorg jp600 absoluut voor dat het toestel tegen vocht druip- en spatwaterzonlicht en hitte beschermd wordt.

Power Supply and AC Adapter for Grundig LCD / LED TV | eBay

Lithium-polymeer 1 x 3,7 V mA Frequentiekarakteristiek 20 Hz Voor het ver- en ontgrendelen van de toetsen. De speelduur van het toestel bedraagt met accu tot 7 uur in de audio-modus. Milieutip Dit product werd van hoogwaardige materialen en delen gemaakt die gerecycled kunnen worden.

Deze komt overeen met het flash-geheugen van de speler. Op de speler wordt de staat van de accu weergegeven. Normaalgesproken verschijnt de speler aan de computer als verwisselbare schijf. Demping volume van de oortelefoons Mute.

Power Supply and AC Adapter for Grundig 759551148700 LCD / LED TV

Stel de accu niet aan extreme hitte, zoals b. Daardoor zijn voor het gegevensmateriaal andere bewerkingsmogelijkheden mogelijk.

Door het laten recyclen van oude toestellen m600 u een belangrijke bijdrage voor de bescherming van ons milieu. Start de weergave, schakelt in weergavepauze.

  MARVELL 88E1111 GIGABIT DRIVER

Aan de computer aansluiten De speler wordt na het aansluiten door de computer van stroom voorzien. Bijkomende opnames zijn dan alleen mogelijk als u voorhanden bestanden trundig het flash-geheugen wist zie pagina Na het pauze van een opname kan die onmiddellijk weergegeven worden. Main page Brands Categories Search.

Grundig MPaxx MP600

Als dit niet het geval, kan de speler geen radiozender vinden. Schakelt de speler uit. Het typeplaatje bevindt zich aan de achterkant van het toestel. Hiervoor moet de speler als MTPcompatibele mediaplayer zijn aangemeld. On this page you can get: Weergegeven worden eerst alle titels van de hoofdmap, daarna de titels van de submappen.

Ga na of tekst- en muziekbestand zich in dezelfde map bevinden en of de benamingen overeenkomen. Daarom mag het product aan het einde van zijn levensduur niet via het normale huisvuil afgevoerd worden, maar moet bij een verzamelpunt voor de recycling van elektrische en elektronische toestellen afgegeven worden.